Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Videomàrqueting per a empreses

A Punttv oferim un servei de comunicació audiovisual integral de gran qualitat i la màxima complicitat amb el client.

Videomàrketing per a empreses

El vídeomarketing és la manera més efectiva de donar-se a conèixer, crear impacte en els usuaris i aconseguir que es converteixin en futurs clients.

Revoluciona les teves ràtios de conversió i xifres de beneficis incorporant contingut audiovisual a la teva estratègia de marketing.

Quins son els beneficis  d’una estratègia de videomàrketing?

És la manera més efectiva de donar-se a conèixer, crear impacte en els usuaris i aconseguir que es converteixin en futurs clients.

Estratègia integral de videomarketing per a empreses.

Hi ha molts formats de videomarketing que et permetran implementar la teva estratègia o cobrir les teves necessitats.

Treballs de qualitat.

A Punttv estem sempre en constant renovació. La utilització de les tecnologies i tècniques audiovisuals més avançades son part imprescindible de la nostra filosofia..

Beneficis del Vídeomarketing…

Augmentar les vendes

Pots incidir directament en la decisió de compra dels clients o consumidors finals, ja que els vídeos permeten tenir una millor concepció de l’aspecte i funcionament d’un producte o servei. És per això que la majoria dels usuaris tenen preferència per comprar en webs on hi ha contingut audiovisual que fa més atractiu el producte o servei i ajuda a entendre-ho millor.

Incrementar la visibilitat en internet

Una bona estratègia de videomarketing beneficia el posicionament natural en els cercadors d’internet perquè és capaç de captar l’atenció, augmentant el temps de permanència de l’usuari en el teu lloc web o perfil de xarxes socials. Segons els estudis de Forrester Research, una pàgina que contingui vídeos té 50 vegades més probabilitats d’aparèixer en la primera pàgina de Google.

Entrar de ple en el futur perquè el vídeo és futur

La gran quantitat d’informació acumulada en la xarxa provoca que els usuaris es decantin per formes de comunicació que expliquin més en menys temps. Aquest fet accentua l’ús del material audiovisual. Tant és així que l’estudi Visual Working Index, dut a terme per la multinacional CISCO, preveu la triplicació del consum de vídeos en els pròxims 5 anys.

Captar l'atenció dels usuaris

Els vídeos permeten transmetre el teu missatge de manera original, són capaços de crear una atmosfera màgica i captar l’atenció de l’espectador. Simplement fa falta donar-li al Play i mirar. El contingut audiovisual acostuma a estar associat amb l’oci i, per tant, és més fàcil i còmode de consumir que qualsevol altre format.

Guanyar un espai en la memòria del teu públic

El missatge transmès a partir de contingut audiovisual quedarà més clar, ja que aprofita diferents recursos com la imatge, la música, la veu i el text. D’aquesta manera afavoreix el fet que el teu missatge penetri en la nostra memòria i perduri en el temps. Una bona estratègia de videomarketing és aquella que aconsegueix transmetre emocions a l’espectador. Com deia Maia Angelou, “Les persones oblidem el que vas dir o vas fer, però mai oblidaran com les vas fer sentir.”

Difondre la teva marca i missatge amb més facilitat

Els vídeos són més susceptibles de ser compartits i permeten estendre el teu missatge a més usuaris de forma més efectiva. És important conèixer a la teva audiència per a poder oferir-li exactament el que vol.

Demana pressupost

Demana’ns pressupost sense compromís!

En menys de 24h prepararem un projecte a mida per les teves necessitats.

A PuntTV oferim un servei de comunicació audiovisual integral que combina totes les eines necessàries per trobar la millor solució.

Creiem en el gran poder que té el recurs audiovisual per a transmetre idees i sensacions i connectar amb el teu públic objectiu.