Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

L'Streaming en viu és una tècnica audiovisual que consisteix en l'emisió en directe, sense interrupció, i que permet conectar amb el públic. Aquest tipus de retransmissió aconsegueix que un esdeveniment que és desenvolupa en un espai concret pugui ser visible des de qualsevol altre punt del planeta a través d'un dispositiu.

Una forma de trencar fronteres físiques i aconseguir que el públic potencial d'un aconteixement incrementi notòriament. En definitiva, és una forma de conexió molt directa i personal, i permet fer una publicitat de manera intel·ligent.

Incrementa la difusió

El teu esdeveniment o activitat pot seguir-se potencialment per més públic des de tot el món.

Transmet proximitat

Aconsegueix una interpel·lació directa amb l’audiència i/o espectadors.

Interactua amb el teu públic

L’Streaming t’ofereix la possibilitat d’obrir canals de comunicació amb els usuaris que et segueixin i adaptar els continguts a les seves demandes.

Estalvia costos

L’abast i la repercussió s’amplia respecte a la inversió necessària.

Qualitat audiovisual

Som una productora audiovisual que fa streamings, això implica que donem tanta importància a la qualitat del senyal d’emissió com, sobretot, a la de l’audiovisual que emetem.

Dinamisme

Oferir una bona posada en escena és clau. Crear un set de televisió en funció de l’esdeveniment o activitat que es vulgui transmetre, ajudarà a reforçar el missatge i ens aportarà professionalitat.

Qualitat de la senyal

L’streaming ha d’arribar amb qualitat i sense interferències als espectadors, per aquest motiu a PuntTV treballem amb tècnics especialistes en streamings i les últimes tecnologies del sector.

Opcions de reproducció

Et donem la possibilitat de realitzar Streamings públics, privats o amb emissió xifrada, adaptant-nos a les necessitats del client.

Video resum

La nostra feina no acaba al mateix moment que l’emissió, sinó que posteriorment l’editem per donar més presència al teu esdeveniment.

Tranquilitat

Unim la nostra llarga experiència en el món audiovisual amb l’aposta, des de fa anys, per les emissions en streaming.

Premis Ateneus 2019

Presentació Evotears La companyia farmacèutica Brill Pharma va presentar un nou producte mitjançant una emissió privada a diferents Hotels de l’estat espanyol.

Premis Ateneus 2019

Rèquiem de Verdi - Festival de Peralada Des del 2015 creem emissions des del Festival Castell de Peralada utilitzant la realització en directe multicàmera per captar-ne tots els detalls.

Premis Ateneus 2019

TedxBarcelonaWomen Emissió pública multicàmera dels TedxBarcelonaWomen on diverses ponents comparteixen idees capaces de canviar el món.

Premis Ateneus 2019

Premis Ateneus Streaming de la gala de lliurament dels Premis Ateneus per fer arribar actes de petit format al gran públic, potenciant-ne el ressò mediàtic i convertint-los en esdeveniments de més rellevància social.

Premis Ateneus 2019

Família Torres Celler Família Torres va donar a conèixer per facebook live el tast de varietats ancestrals de raïm que en Miguel i la Mireia Torres van fer en el marc de la Fira Alimentaria.

Premis Ateneus 2019

Castellers de Vilafranca Castellers de Vilafranca ens han encarregat l’enregistrament i edició de newsfeeds. Compactats d’imatges que en potencien la difussió del contingut.

Realització multicàmera

En les transmissions en viu, el dinamisme audiovisual és molt importants per mantenir l’atenció constant dels espectadors. La realització multicàmera permet oferir diversos punts de vista del mateix fet. Aquesta opció permet donar més detalls de l’acció que s’està desenvolupant i aportar més ritme a la transmissió.

Posada en escena i il·luminació de qualitat

Oferir una bona posada en escena també és clau. Crear un set de televisió en la línia al tipus d’esdeveniment o activitat que es vulgui transmetre, ajudarà a reforçar el missatge i ens aportarà professionalitat. Per la seva banda, la il·luminació també caldrà treballar-la per evitar cares fosques o imatges poc nítides.

Àudio professional

En una transmissió en directe, oferir un àudio de qualitat és vital per a que els usuaris facin un bon seguiment del directe. Un so de baixa qualitat o amb interferències farà que el públic pugui renunciar a seguir veient-la o que el missatge que interessa transmetre no arribi. Utilitzar microfonia profesional ens evitarà problemes.

Una bona qualitat de la senyal

Perquè un streaming funcioni la senyal ha d’arribar amb qualitat i sense interferències als espectadors, per aquest motiu a Punttv treballem amb tècnics especialistes en streamings i les últimes tecnologies del sector.

Demana’ns pressupost sense compromís!

En menys de 24h prepararem un projecte a mida per les teves necessitats.