Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Vídeos per a Empreses |

Arriba a més clients

Som experts en la creació de vídeos corporatius que expliquen la història
de la teva empresa i els valors que la defineixen. T’ajudem a trobar la
solució que més s’adapti a les teves necessitats corporatives a través del
recurs audiovisual.

El vídeo corporatiu està destinat a descriure la història i els valors que defineixen l’empresa sense descriure el producte que ofereix en particular. Per tant, és una estratègia molt eficient on l’audiència s’identifica i connecta amb la marca i la qual cosa, provoca que acabi simpatitzant amb l'empresa i el seu servei o producte.

A PuntTV apostem per transmetre els valors de cada empresa a través de l’emissió del missatge més adient per mostrar l’essència que més la caracteritza. Som especialistes a connectar amb el públic objectiu a través d’històries corporatives plenes d’emoció i a partir d’un missatge clar que motiva a la decisió de compra.

Augment de confiança

És el millor aliat per crear un vincle de confiança i proximitat entre la
marca i el seu públic.

Increment de l’atenció

L’audiència dóna més atenció a un vídeo que mostri els valors de la marca que a un anunci qualsevol que ofereixi els seus serveis i productes de forma generalitzada.

Humanització de l’empresa

Donar a conèixer l’empresa i l’equip humà que la forma, és un punt molt favorable per mostrar que es tracta d’una marca real, formada per persones, la qual cosa ajuda a crear una sensació de credibilitat i un
vincle proper.

Connexió amb l’audiència

Ajuda a incrementar la fidelització del client a partir d’un missatge impactant i persuasiu que connecta directament amb l’audiència.

Emoció

Incrementa el factor emocional de l’audiència gràcies a un missatge ben elaborat d’allò que es vol transmetre.

Major visibilitat

Impliquen més visualitzacions i un increment de l’interès que causa un
major nombres de visites al lloc web per continuar informant-se sobre allòque ofereix la marca.

Major Tràfic

Els vídeos són una via molt efectiva per incrementar el tràfic a Internet. Per la qual cosa, és un element fonamental per incloure dins de l’estratègia de promoció de la marca. Com més tràfic aconsegueix el teu lloc web, més vendes obtindràs.

Augment de Difusió

Compartir el vídeo al món online implica poder difondre’l a través de qualsevol plataforma o xarxa social, per això, és una manera molt eficient per poder atraure públic objectiu.

Millor Posicionament

El vídeo corporatiu ajuda a que el teu negoci aparegui més en els motors de cerca d’Internet i a que les persones s’animin a accedir-hi per conèixer els serveis o productes que ofereix la marca.

Jordi Cruz Abac Group

Jordi Cruz Abac Group A través de l’audiovisual, l’espectador s’endinsa a les cuines dels tres restaurants del popular xef a Barcelona: l’Abac, l’Angle i el Ten’s.

Família Torres - Mas La Plana

Família Torres - Mas La Plana Vídeo Corporatiu on s'explica com es gestiona de forma ecològica una de les finques més destacades de la família.

DO penedès

DO Penedès El territori, la herència, el prestigi i la tradició vitivinícola són els valors que defineixen la DO Penedès. Aquestes van ser les premises a l’hora de realitzar el darrer vídeo institucional d’aquesta denominació d’origen.

cafès novell

Corporatiu Cafès Novell Coincidint amb el 60è aniversari de la fundació de Cafès Novell l’empresa vilafranquina va decidir crear un nou audiovisual per donar a conèixer l’empresa als visitants de les seves instal·lacions.

JJuan brake systems

J. Juan Brake Systems Vídeo corporatiu per a J. Juan Brake Systems.

Sitges Group Apartments

Sitges Group Apartments Sitges Group Apartments i Punttv us presentem la millor versió per passar uns díes inoblidables a Sitges.