Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Vídeo Animació | Especialistes en Motion Graphics

Si vols transmetre idees i propostes d’una forma divertida, Motion Graphics és el que necessites. Connecta amb el teu públic a través del vídeo animació personalitzat. Deixa empremta entre la teva audiència.

A PuntTV disposem de les millors tècniques i programes de creació de vídeos d’animació i aprofitem al màxim les capacitats professionals que ens caracteritzen amb la intenció d’oferir el millor servei amb la màxima qualitat.

El vídeo animació, també conegut com motion graphics, és un format
audiovisual molt utilitzat actualment per transmetre propostes o idees d’una forma didàctica i per vendre serveis d’una manera diferent i divertida a través d’aquesta particular tècnica.

Llarga trajectòria 

La nostra llarga experiència professional ens permet estar en un llindar referent del sector audiovisual i desenvolupar projectes d’alta qualitat adaptats a les necessitats de la marca.

Marquem la diferència

El món del motion graphics es troba en auge en els diferents sectors professionals i és per això que a PuntTV ens mantenim en constant actualització i marquem la diferència en l’àmbit audiovisual.

Atenció personalitzada

Brindem per aportar una atenció personalitzada perquè sabem la importància de cuidar al nostre client d’una forma activa i resolutiva per aconseguir la millor solució per al projecte.

Garantia de satisfacció

La qualitat del nostre servei juntament amb els resultats obtinguts, són garantia de satisfacció del nostre client, qui sempre acaba apostant per nosaltres.

vídeo animació cashprotect

Cash Protect Animació per presentar CashProtect

salut dental penedès

Salut Dental Penedès Vídeo Animació per presentar les mesures per fer front al Covid-19

Vídeo animació cafès novell

Animació Cafès Novell Presentació de noves capses compostables de Cafès Novell.

Programa Sefed

Programa Sefed Heu pensat mai formar-vos a través d’uns estudis 100% pràctics? Aquest vídeo promocional de la Fundació Inform explica com poder fer-ho a partir del seu programa SeFed.

Vídeo animació Nexes

Vídeo animació Nexes La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha encarregat a Punttv Comunicació Audiovisual la realització del vídeo promocional de Nexes, el Centre de Serveis a les Empreses de Sant Sadurní.

vídeo animació maria batet

Maria Batet Entrenar la creativitat per a ser un bon emprenedor. Sota aquest concepte Punt TV ha realitzat quatre vídeos per al programa formatiu “Mètode 180, entrenaments per emprendre”.

Mostra experiència

El vídeo animat és una de les millors opcions per presentar o vendre un
producte o servei i per mostrar experiència en allò que es vol vendre.

Credibilitat

Aporta confiança i credibilitat al públic i contribueix positivament a l’objectiu de la marca per aconseguir la intenció de compra de l’audiència.

Transparència

És una bona tècnica de presentació de l’empresa per mostrar els productes i serveis que ofereix i la seva filosofia corporativa d’una forma transparent i
única.

Transmissió d’idees clau

Utilitzar formes simples, imatges i textos animats, ajuden molt efectivament a transmetre idees clau i crear un vincle directe amb l’espectador.

Màxim entreteniment

És una alternativa que acostuma a estimular l’atracció del públic pel seu gran nivell d’entreteniment.

Viralitat

Els vídeos animats tenen una gran susceptibilitat de difusió en les diferents plataformes i xarxes digitals i aconsegueixen tornar-se virals gràcies a la gran generació de tràfic als diferents canals online.

Facilita la comunicació

La forma didàctica en la qual es basen els motion graphics, és una via excel·lent per facilitar la comunicació amb l’usuari i perquè s’entengui la finalitat del vídeo de manera ràpida, senzilla i directa.

Efectivitat

En el moment d’intervenir decisivament en la compra del client, és molt efectiu perquè aporta els continguts de manera senzilla i planera, que és el que busca l’audiència: mantenir-se informada de forma ràpida i efectiva.