Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Creació de Documentals i Programes 

Experts en la creació de documentals i programes televisius. T’ajudem a
transmetre missatges de forma efectiva i amb un alt valor afegit. Comptem amb
un equip humà i tècnic experimentat per crear emocions en l’audiència.

A PuntTV som experts en ajudar a les empreses i institucions a transmetre missatges de forma efectiva i amb un alt valor estètic. Per això, comptem amb el millor equip humà i tècnic per crear documentals i programes per emetre al mitjà televisiu i per despertar les emocions del públic.

Qualitat audiovisual

El teu esdeveniment o activitat pot seguir-se potencialment per més públic des de tot el món.

Experiència 

La llarga trajectòria en el món audiovisual que ens identifica, ens permet afrontar qualsevol repte i superar-lo amb èxit.

Projectes exitosos

Són moltes les empreses que han confiat en nosaltres per portar a terme projectes televisius que s’han rebut de forma exitosa i referent.

Actualitzacions constants

Estem al corrent de les últimes tècniques i tecnologies per treure el màxim profit als nostres projectes.

Solucions creatives

Aportem solucions creatives en el camp audiovisual i ajudem a aconseguir l’èxit del nostre client gràcies a la constància que ens
caracteritza.

Tracte personalitzat

Cuidem l’atenció del nostre client i comprenem les seves necessitats i inquietuds buscant un projecte que s’adapti als seus objectius.

Tendència Viral

Gràcies a la gran capacitat humana d’accedir a qualsevol contingut des de qualsevol suport dispositiu per mantenir nos informats i entretinguts la major part del dia, el documental es converteix en un fenomen viral perquè en ell s’hi compacta la informació i l’entreteniment que busca l’usuari.

Missatge clar i concís

Utilitza una combinació d’atracció i impacte en les seves imatges visuals i emet un missatge creatiu, clar i concís del contingut que es vol emetre.

Genera credibilitat 

Ajuden a incrementar la confiança de l’audiència a través de la mostra d’autenticitat i del factor racional i emocional emès al documental.

Genera interès

Gràcies a l’emissió del documental a través del mitjà televisiu, es desperta un interès entre l’audiència que fa que s’interessin sobre allò que s’ha tractat durant la visió del reportatge.

Documental Joan Amades

Documental Joan Amades Difondre el llegat folklòric i popular de Sant Quintí de Mediona que Joan Amades va plasmar a les seves publicacions. Coincidint amb el 125è aniversari del naixement de l’etnòleg, Punt TV ha presentat un documental que mostra la riquesa i la cultura del municipi.

memòries de guix

Memòries de guix Documental sobre la història de l'indústria del guix a Vilobí del Penedès.

recital david alegret

Recital David Alegret Recital de David Alegret en el marc del Festival Castell de Peralada 2020.

Castellers tots sants

Castellers de Vilafranca | Tots Sants Els nervis i la passió fan retronar la plaça cada diada de Tots Sants.

CaixaBank 25-35

CaixaBank 25/35 Treball de videomàrketing realitzat conjuntament amb Agència EFS per a Caixabank.

cafès novell

Cafès Novell Coincidint amb el 60è aniversari de la fundació de Cafès Novell l’empresa vilafranquina va decidir crear un nou audiovisual per donar a conèixer l’empresa als visitants de les seves instal·lacions.