Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Cobertura de Mitjans de Comunicació 

Som especialistes en la cobertura de mitjans. Comptem amb les millors eines de gravació i postproducció per afrontar projectes de totes les dimensions. Som una Productora Audiovisual referent en la cessió d’imatges a la indústria mediàtica.

A PuntTV tenim un equip humà capaç d’afrontar qualsevol repte audiovisual i per això també som especialistes en la cobertura de mitjans i comptem amb les millors eines tecnològiques de gravació i postproducció per donar solucions integrals a projectes de qualsevol dimensió.

La cobertura de mitjans és la cessió d’imatges filmades per la nostra productora a partir de sistemes de transmissió i recepció audiovisuals per cobrir les necessitats de la indústria mediàtica.

Qualitat audiovisual

Comptem amb els millors equips tecnològics per aportar solucions de qualitat i prestigi en tots els projectes audiovisuals.

Experiència

L’experiència que ens caracteritza juntament amb la nostra llarga formació ens permet identificar-nos professionalment en les millors posicions del mercat.

Projectes rellevants

Ens hem desplaçat fins a múltiples països per desenvolupar projectes audiovisuals referents. Com a exemple significatiu, Xina és un dels destins on hem viatjat per portar a terme tasques de gran rellevància.

Coordinació mundial de mitjans

Hem coordinat més de 80 mitjans de comunicació d’Europa, Àsia i Sud Amèrica per proporcionar-los imatges gravades en diferents sets.

Referents en el sector

Gestionem els sets i fem la cobertura de mitjans per a la presentació de pel·lícules, entrevistes i promocions d’esdeveniments, entre altres.

Promoció d’esdeveniments

Les imatges filmades per la nostra productora també s’utilitzen per generar news feed, que són paquets de continguts per a promocionar esdeveniments.

sabrina netflix

Sabrina | Netflix Cobertura per a Mitjans per a la presentació de Sabrina, de la plataforma Netflix

castellers de vilafranca a califòrnia

Castellers de Vilafranca a Califòrnia L'estiu de 2019 vam acompanyar als Castellers al seu viatge per la costa Oest per captar els millors moments de la gira.

Batman Day

Batman Day En motiu del 80è aniversari del detectiu més fosc de la història, Batman, Barcelona va esdevenir una de les ciutats mundials escollides per projectar-hi la mítica Bat-senyal.

spiderman2 andrés iniesta

Spiderman 2 - Andrés Iniesta Andrés Iniesta va presentar en el marc del Mobile World Congress 2014 de Barcelona, un nou spot on es promociona el nou smartphone Xperia Z1 Compact de Sony Mobile, i l’última pel·lícula de Sony Pictures. “The Amazing Spider-man 2: El poder de Electro”.

sex tape cameron diaz

Sex Tape - Cameron Diaz Punt TV va ser l’encarregada de gestionar els sets d’entrevistes i fer la cobertura pels mitjans per a la presentació de la pel·lícula Sex Tape interpretada per Cameron Díaz i Jason Segel.

carmen machi lluvia de albondigas

Lluvia de albóndigas 2 - Carmen Machi PuntTV ha compartit sessió de doblatge amb la polifacètica Carmen Machi. Va ser a Barcelona durant el doblatge de la segona part de l’exitosa Lluvia de albóndigas produïda per Sony Pictures.